2.3.21

                     28 жовтня на базі Михайликівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів   відбулося засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури Шишацького району.
    Було розглянуто й затверджено план роботи творчої групи на навчальний рік та визначено напрямки роботи з теми «Впровадження інтегрованого навчання на уроках зарубіжної літератури». Члени творчої групи обговорили  представлені презентації керівника   групи Шевченко З.В. з теми «Поєднання новітніх педагогічних технологій з інтегрованим навчанням» та відвідали інтегровані уроки учителя зарубіжної літератури Шоцької О.В. Оксана Василівна створила атмосферу зацікавленості кожного учня на уроці у 5 класі з теми «Перемога справжньої краси та любові над заздрістю, підступністю, злом, ненавистю, жорстокістю». Уміло використала різноманітні форми і методи організації роботи учнів під час проведення уроку у 8 класі з теми «Творчість  Гомера та порівняльна характеристика героїв твору «Іліада» Ахілла і Гектора».
    На засіданні творчої групи було вироблено методичні рекомендації  та розроблено  алгоритм  розвитку творчих здібностей  дітей під час вивчення зарубіжної літератури.

Шевченко З.В., керівник творчої групи.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Україна і світ вшановує пам'ять жертв голодомору 1932-1933 років.          Мільйони загиблих, тисячі ненароджених, понівечені лю...